HOME / Novosti /
Radionica za prijavu Erasmus+ aktivnost Knowledge Alliances u Splitu 18.10.2017.

Radionica za prijavu Erasmus+ aktivnost Knowledge Alliances u Splitu 18.10.2017.

Agencija za mobilnosti programe EU u suradnji s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu (EACEA) i Sveučilištem u Splitu organizira Radionicu za pripremu projektnih prijedloga za Erasmus+ aktivnost Knowledge Alliances. Radionica će se održati 18. 10. 2017. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu kao satelitsko događanje Tematskog University Business Foruma na Visu. Aktivnost Knowledge Alliances omogućava financiranje transnacionalnih projekata između visokih učilišta i poduzeća kojima se potiče prijenos inovacija i znanja te poduzetništvo. Ova je radionica zamišljena kao praktičan trening za potencijalne prijavitelje s naglaskom na razumijevanje kriterija procjene projektnih prijedloga. Trening će provesti djelatnici EACEA-e uz primjer dobre prakse jednog od  Knowledge Alliances projekata. Radionica je prvenstveno namijenjena iskusnim koordinatorima EU projekata, djelatnicima ureda za transfer tehnologije, djelatnicima ureda za karijerno savjetovanje studenata. 

Radni jezik radionice će biti engleski jezik, stoga se od sudionika očekuje dobro poznavanje engleskog jezika. Napominjemo kako organizatori ne pokrivaju troškove puta i smještaja za sudionike. Više informacija i program dostupni su ovdje.

 

Za sudjelovanje je obavezna prijava do 6. listopada putem prijavnog obrasca koji je dostupan na poveznici. Broj sudionika je ograničen.

datum početka: 18.10.2017.
datum objave: 19.09.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade