Obavijesti

Europska komisija pokrenula javnu raspravu o pregledu ključnih kompetencija za cjeloživotno učenje

Europska komisija pokrenula je javne konzultacije koje će trajati do 19. svibnja 2017. sa svrhom ažuriranja Preporuka o ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje iz 2006. godine.

-- više --
Stipendija za istraživanje u sklopu izrade doktorskoga rada na Institutu Wirth za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada

Rok: 10. travnja 2017.

 

Stipendiju za istraživanje u sklopu izrade doktorskoga rada moguće je koristiti u akademskoj godini 2017./2018. odnosno od 1. rujna 2017. do 31. kolovoza 2018. godine na Institutu Wirth za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada. Stipendija u iznosu od 27.600,00 CAD bit će isplaćena u jednakim mjesečnim ratama na kraju svakog mjeseca, počevši od rujna 2017. godine.

 

 

-- više --
Proslava 10 godina ERC-a - Live Stream iz Bruxellesa

Ove godine Europsko istraživačko vijeće proslavit će deset godina te se tim povodom organizira niz događanja diljem cijele Europe, ali i drugih zemalja, a središnja proslava održat će se 21. ožujka u Bruxellesu.

-- više --
Natječaj EK za Socijalnu uključenost u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih

Europska komisija raspisala je natječaj za Socijalnu uključenost u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih u okviru programa Erasmus+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike. Tekst poziva objavljen je i na hrvatskom jeziku, a ostala natječajna dokumentacija (smjernice, pravila, obrasci…) na engleskom.

 

-- više --
Sudjelujte na međunarodnom treningu TICTAC koji će se održati u Rumunjskoj

Međunarodni trening u organizaciji Salto-Youtha „TICTAC – Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action“ održat će se u Rumunjskoj od 15. do 21. svibnja 2017.

 

-- više --
Sudjelujte u javnom savjetovanju o programu Erasmus+

Europska komisija pokrenula je javno savjetovanje u okviru evaluacijskog izvješća sredinom provedbenog razdoblja (mid-term review) programa Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport Erasmus+. Evaluacija programa Erasmus+ obuhvaća i evaluaciju dugoročnih učinaka prethodnih programa Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih (Program za cjeloživotno učenje, Mladi na djelu, Erasmus Mundus i drugi međunarodni programi visokog obrazovanja).

-- više --
Javna rasprava o Europskim snagama solidarnosti

Europska komisija otvorila je javnu raspravu o Europskim snagama solidarnosti

-- više --
Sudjelujte u natječaju Erasmus+ i osvojite atraktivne nagrade

U povodu obilježavanja 30 godina postojanja programa Erasmus+ Europska komisija otvorila je nagradni natječaj te poziva sve koji su u jednom trenutku života bili dio programa Erasmus+ da sudjeluju u nagradnom natječaju. 

 

-- više --
Erasmus+ predstavljen na državnom stručnom skupu NCVVO-a

Opatija, 20. veljače - Ravnateljica Agencije za mobilnost i programe Europske unije mr. sc. Antonija Gladović sudjelovala je 20. veljače na otvaranju trodnevnog državnog stručnog skupa Cjelovito vanjsko vrednovanje – poticaj unapređivanju kvalitete predtercijarnoga obrazovanja.

-- više --
Tribina o Europskim snagama solidarnosti u Zagrebu

Javna tribina „Europske snage solidarnosti“ održat će se 22. veljače u 10 sati u Kući Europe, Ulica Augusta Cesarca 4-6 u Zagrebu. 

-- više --
<<<1 - 10 / 60>>>

Kutak za studente

Kutak za mlade