Obavijesti

Sudjelujte u natječaju Erasmus+ i osvojite atraktivne nagrade

U povodu obilježavanja 30 godina postojanja programa Erasmus+ Europska komisija otvorila je nagradni natječaj te poziva sve koji su u jednom trenutku života bili dio programa Erasmus+ da sudjeluju u nagradnom natječaju. 

 

-- više --
Erasmus+ predstavljen na državnom stručnom skupu NCVVO-a

Opatija, 21. veljače - Ravnateljica Agencije za mobilnost i programe Europske unije mr. sc. Antonija Gladović sudjelovala je 20. veljače na otvaranju trodnevnog državnog stručnog skupa Cjelovito vanjsko vrednovanje – poticaj unapređivanju kvalitete predtercijarnoga obrazovanja.

-- više --
Tribina o Europskim snagama solidarnosti u Zagrebu

Javna tribina „Europske snage solidarnosti“ održat će se 22. veljače u 10 sati u Kući Europe, Ulica Augusta Cesarca 4-6 u Zagrebu. 

-- više --
Pozivi na dostavu prijedloga za dugoročne mobilnosti naučnika i Udruženja znanja

Europska komisija objavila je pozive na dostavu prijedloga za dugoročne mobilnosti naučnika i Udruženja znanja. Rokovi za prijavu su 29. ožujka 2017. za dugoročne mobilnosti naučnika i 2. svibnja 2017. za udruženja znanja.

-- više --
Fond Jedinstvo uz pomoć znanja objavio natječaj za suradničke znanstvene i tehnološke projekte

Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja“ je 23. prosinca 2016. objavio natječaj za potporu „Moja prva suradnja“ (1C) u sklopu programa „Znanstvena suradnja“. Natječaj je otvoren do srijede 8. ožujka 2017. godine.

 

.

-- više --
Tjedan savjetovanja Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području općeg obrazovanja za Natječaj 2017.

Individualno savjetovanje Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području općeg obrazovanja će se održavati radnim danom od ponedjeljka 23.01. do petka 27.01.2017. u prostorijama Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, Frankopanska 26, Zagreb u vremenu 10:00-15:00h.

 

-- više --
Natječaj fondacije FPdGI Princess of Girona za projekte namijenjene mladima

Otvoren je međunarodni natječaj fondacije FPdGI Princess of Girona namijenjen organizacijama koje djeluju u području mladih.

-- više --
Tjedan savjetovanja Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za Natječaj 2017.

Individualno savjetovanje Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja će se održavati radnim danom od četvrtka 12.01. do srijede 18.01.2017. u prostorijama Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, Frankopanska 26, Zagreb u vremenu 10:00-14:00h. 

-- više --
Objavljena publikacija K internacionalizaciji obrazovanja – Sudjelovanje Republike Hrvatske u Programu za cjeloživotno učenje

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu nakladničke djelatnosti predstavlja publikaciju K internacionalizaciji obrazovanja – Sudjelovanje Republike Hrvatske u Programu za cjeloživotno učenje.

 

Publikacija sadrži istraživanje utjecaja Programa za cjeloživotno učenje (LLP) na sudjelujuće ustanove u RH u razdoblju od 2009. do 2013. godine i zajednički je projekt Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Rezultati istraživanja sumiraju utjecaj Programa za cjeloživotno učenje na sudjelujuće ustanove, ali isto tako otvaraju nova pitanja i upućuju na poteškoće koje su korisničke ustanove imale u provedbi. Stoga će se rezultati koristiti za daljnje unapređivanje kvalitete provedbe programa na nacionalnoj razini kako bi do 2020. u što većoj mjeri pridonio ostvarivanju nacionalnih i europskih ciljeva.

-- više --
Od danas dostupan potpuno novi hrvatski portal EURAXESS programa

Nakon predstavljanja novog, redizajniranog, centralnog EURAXESS portala Europske komisije (14.11.2016.), EURAXESS uslužni centar Zagreb pri Agenciji za mobilnost i programe EU predstavlja i  novi hrvatski EURAXESS portal!

 

 

-- više --
<<<1 - 10 / 53>>>

Kutak za studente

Kutak za mlade