HOME / Natječaji /
S2S (school to school) partnerships – how to plan an excellent project for special schools, Miedzeszyn blizu Varšave, Poljska, 22. – 26. svibnja 2019.; rok za prijavu: 31. ožujka 2019.

S2S (school to school) partnerships – how to plan an excellent project for special schools, Miedzeszyn blizu Varšave, Poljska, 22. – 26. svibnja 2019.; rok za prijavu: 31. ožujka 2019.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva vas na prijavu za sudjelovanje na tematskom seminaru pod nazivom S2S (school to school) partnerships – how to plan an excellent project for special schools, koji će se održati u mjestu Miedzeszyn blizu Varšave u Poljskoj od 22. do 26. svibnja 2019. u suorganizaciji poljske, talijanske, švedske, španjolske i slovačke nacionalne Erasmus+ agencije.

S obzirom da je seminar međunarodnog karaktera, radni je jezik engleski. 

Tematski seminar organiziran je unutar okvira horizontalnog prioriteta za program Erasmus+ koji se tiče socijalne inkluzije.

 

Teme koje će biti predstavljene tijekom tematskog seminara tiču se podrške učiteljima, nastavnicima i ravnateljima u području profesionalizacije njihovih znanja i vještina tijekom planiranja i pripreme međunarodnih projekata. Posebna pažnja bit će usmjerena na:

  • logiku projekta;
  • kvalitetu partnerstva;
  • aktivnosti učenja, podučavanja i osposobljavanja;
  • diseminaciju i održivost projektnih rezultata.

 

Očekivani rezultati tematskog seminara:

  • sudionici će proširiti svoja znanja i razviti vještine koje se tiču planiranja i upravljanja projektom;
  • sudionici će biti u mogućnosti pronaći potencijalne partnere te započeti izradu nacrta projekta.

 

Program događanja započinje 22. svibnja (dan predviđen za dolazak i upoznavanje sudionika), dok je posljednji dan, 26. svibnja predviđen za odlazak.

 

Ciljana skupina

Tematski seminar namijenjen je učiteljima, nastavnicima i ravnateljima koji rade u centrima za odgoj i obrazovanje, odnosno onima koji rade s učenicima s teškoćama.

 

Broj sudionika

Na tematskom seminaru će sudjelovati 28 sudionika iz cijele Europe, a najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske, za područje odgoja i općeg obrazovanja.

 

Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske. 

 

Troškovi

Agencija za mobilnost i programe Europske unije financirat će za svakog sudionika troškove puta u iznosu do 400,00 EUR. Troškove obroka i materijala za seminar financirat će organizator.

 

Prijava

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca.

 

Krajnji rok za prijavu na tematski seminar je 31. ožujka 2019.

 

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo da se obratite na adresu elektroničke pošte tca_obrazovanje@mobilnost.hr uz obvezno navođenje područja na koje se upit odnosi (područje odgoja i općeg obrazovanja).

datum otvaranja:
datum zatvaranja:
otvoren: Da
datum objave: 08.03.2019.