HOME / Obavijesti /
Tjedan savjetovanja Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za Natječaj 2017.

Tjedan savjetovanja Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za Natječaj 2017.

Individualno savjetovanje Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja će se održavati radnim danom od četvrtka 12.01. do srijede 18.01.2017. u prostorijama Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, Frankopanska 26, Zagreb u vremenu 10:00-14:00h, a odnosi se na individualno savjetovanje u trajanju od 1h s djelatnikom/djelatnicom Agencije u svrhu:

 

  • savjetovanja prijave
  • razjašnjavanja nedoumica u vezi pravila Ključne aktivnosti 1 - Mobilnost u svrhu učenja za pojedince u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

 

Ukoliko želite iskoristiti ovakvu mogućnost savjetovanja, molimo da Vašu prijavu podnesete putem obrasca dostupnog ovdje , a potvrdu datuma i vremena savjetovanja dobit ćete najmanje 2 dana prije željenog termina. Prijaviti se možete do 15. siječnja 2017. do kraja dana.

 

Dodatno, ako želite savjetovanje prijave, potrebno je poslati nacrt prijavnog obrasca za savjetovanje najmanje 3 dana prije dolaska na savjetovanje na adresu elektroničke pošte strukovno@mobilnost.hr (VAŽNO: nipošto ne podnosite prijavu na savjetovanje putem Submit opcije, isključivo elektroničkom poštom.)

 

Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti koristiti ovakav način savjetovanja, na raspolaganju imate mogućnost savjetovanja prijave putem elektroničke pošte ili telefona.

 

NAPOMENA: Agencija ni na koji način ne snosi odgovornost za uspjeh/neuspjeh prijave. Kako bismo osigurali jednak pristup svima koji traže savjetovanje, prijavu možemo savjetovati samo jedanput (putem individualnog sastanka, elektroničkom poštom ili telefonom).

 

datum objave: 19.12.2016.

Kutak za studente

Kutak za mlade