Provedba projekata 2015.

Početni sastanci

Prezentacije su dosupne u nastavku:

Ugovor o dodjeli financijske potpore za KA2
Diseminacija i korištenje rezultata

Više o diseminaciji i korištenju rezultata možete pročitati na našoj mrežnoj stranici.

Mrežna jezična potpora

Mrežna jezična potpora (Online Linguistic Support - OLS) u okviru programa Erasmus+ podupire učenje jezika za sudionike Erasmus+ mobilnosti.

 

U okviru Mrežne jezične potpore – OLS-a, procjena poznavanja stranih jezika sudionika mobilnosti  obvezna je prije odlaska na mobilnost. Ova obveza odnosi se na one sudionike koji odlaze na mobilnost dulje od dva mjeseca, a kojima je glavni jezik studiranja/rada/podučavanja/volontiranja engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski ili nizozemski (osim izvornih govornika). Sudionici time određuju razinu svoje stručnosti u jeziku kojim će se koristiti dok studiraju, rade, obavljaju praksu, usavršavaju se  ili volontiraju u inozemstvu.

 

Ovisno o rezultatima jezične procjene, sudionicima se može ponuditi mrežni jezični tečaj kako bi unaprijedili svoje jezične vještine; kao i mentoriranje, forumi te savjeti bivših sudionika programa Erasmus+. Mrežni jezični tečajevi dostupni su za razinu A1 do C2, a korištenje tečaja je opcionalno.

 

Također je omogućena procjena napretka u poznavanju jezika po povratku s mobilnosti.

 

Dodatne informacije za sudionike mobilnosti

 

Više informacija o korištenju Mrežne jezične potpore za sudionike mobilnosti – studente i volontere – možete naći u sljedećim dokumentima:

 

KA2 Strateška partnerstva – Priručnik za korisnike

Priručnik za korisnike KA2 Strateška partnerstva možete pronaći ovdje.