Potpora pri prijavi 2018.

Informativno-edukativni seminari za program Erasmus+

Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije organizira webinar (en. webinar - web based seminar) namijenjen potencijalnim prijaviteljima projekata Ključne aktivnosti 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince i Ključne aktivnosti 2 – Strateška partnerstva unutar programa Erasmus+.

 

Webinar je posvećen novostima vezanim za Ključnu aktivnost 1 i Ključnu aktivnost 2 u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za natječaj za 2018. godinu.

 

Webinar će održati djelatnici Odjela za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, u srijedu, 13. prosinca 2017. u sljedećem rasporedu:

 

11:00 – 11:30 – Novosti u području Ključne aktivnosti 1 za natječaj 2018.

11:30 – 11:45 – Prostor za pitanja

 

12:00 – 12:30 – Novosti u području Ključne aktivnosti 2 za natječaj 2018.

12:30 – 12:45 – Prostor za pitanja

 

Više informacija, kao i poveznicu za pristup webinaru možete pronaći ovdje.

 

 

Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizirao je ciklus regionalnih radionica za pisanje projektnih prijedloga u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao potporu potencijalnim prijaviteljima u upoznavanju s elementima kvalitete projekata u okviru programa Erasmus+ te u pripremi projektne prijave za natječaj Erasmus+ u 2018. godini.

 

Radionice su održane u sljedećim gradovima:

 

  • Zagreb, 8. i 9. lipnja 2017. 
  • Zadar, 26. i 27. rujna 2017. 
  • Vukovar, 25. i 26. listopada 2017. 

 

Programe rada za sve održane radionice možete pronaći ovdje.

Korisne prezentacije

Na poveznici niže možete pronaći uvodnu prezentaciju s regionalnih radionica za pisanje projektnih prijedloga za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Zagrebu, Zadru i Vukovaru, na kraju koje se nalaze dodatne korisne poveznice.

 

Erasmus+ VET KA1 i KA2 uvodna prezentacija – regionalne radionice

Erasmus+ Povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju - natječaj 2018.

Erasmus+ Povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju je akreditacija organizacija s dokazanim uspjehom u organizaciji visokokvalitetne mobilnosti učenika i osoblja u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

 

Više informacija možete pronaći ovdje.

Dodatne upute za prijavitelje

U pripremi.