Kako sudjelovati

Kako sudjelovati u programu Erasmus+

Agencija za mobilnost i programe Europske unije svake godine raspisuje javni natječaj ("Poziv na podnošenje prijedloga u okviru programa Erasmus+") unutar kojeg se navode načini i uvjeti sudjelovanja u programu. Natječaj se obično raspisuje krajem tekuće godine za sljedeću godinu, a sve potrebne informacije možete pronaći unutar kategorije "Sudjelovanje" na našoj mrežnoj stranici, u okviru odgovarajućeg područja:

 

 

Određene aktivnosti unutar programa Erasmus+ centralizirane su (što znači da se prijavljuju Izvršnoj agenciji za obrazovanje, audiovizualne medije i kulturu u Bruxellesu). Aktivnosti koje se prijavljuju Agenciji za mobilnost i programe Europske unije nazivaju se decentraliziranima.

 

Više informacija o strukturi programa Erasmus+ prema sektorima i ključnim aktivnostima, kao i centraliziranim i decentraliziranim aktivnostima, potražite ovdje.

 

Više informacija o samom programu Erasmus+ potražite ovdje.

Primjeri dobre prakse

Pogledajte projektni mozaik s primjerima provedenih KA1, KA2 i eTwinning projekata u području odgoja i općeg obrazovanja!

Kontakti

Za upite vezane uz mogućnosti koje program Erasmus+ nudi za područje odgoja i općeg obrazovanja molimo kontaktirajte nas na adresu e-pošte comenius@mobilnost.hr.

 

Posjetite i našu Facebook stranicu eTwinning Hrvatska.