HOME / Novosti /
Webinar o Projektima solidarnosti novog EU programa Europske snage solidarnosti

Webinar o Projektima solidarnosti novog EU programa Europske snage solidarnosti

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije održat će 28. rujna 2018. u 10:00 webinar na temu Projekata solidarnosti, jedne od aktivnosti u sklopu novog programa Europske snage solidarnosti. Cilj je Europskih snaga solidarnosti omogućiti većem broju mladih sudjelovanje u širokom rasponu aktivnosti kroz volontiranje ili stručni rad, kako bi se doprinijelo rješavanju zahtjevnih situacija diljem Europske unije u duhu solidarnosti. Više informacija o programu Europske snage solidarnosti potražite na mrežnoj stranici europskesnagesolidarnosti.hr.

 

Okvirno trajanje webinara je 2 sata. Webinar je namijenjen svima zainteresiranima za prijavljivanje Projekata solidarnosti, ponudit će informacije o samoj aktivnosti (ciljevima i programskim pravilima) te o načinu prijave projekata.

 

Da biste sudjelovali na webinaru potrebno je slijediti opisane korake:

 

  • na webinar se uključujete putem poveznice na način da se spojite kao gosti
  • pristup webinaru bit će otvoren 30 minuta prije početka programa
  • kako bi na webinaru mogli sudjelovati bez tehničkih poteškoća, molimo vas da unaprijed provjerite sljedeće: s mrežnim administratorom provjerite jesu li na vašoj mreži otvoreni portovi 1937 i 7443; dijagnostičkim testom na poveznici provjerite omogućuju li postavke vašeg računala i mreže neometano sudjelovanje (barem prva tri uvjeta moraju biti zadovoljena);
  • za sudjelovanje na webinaru ne preporučuje se korištenje Google Chrome preglednika
  • za sudjelovanje su potrebni zvučnici i/ili slušalice; videokamera nije potrebna
  • pitanja ćete moći postaviti putem chata 

 

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas putem elektroničke pošte na ess@mobilnost.hr.

datum objave: 10.09.2018.