HOME / Novosti /
Webinar o mogućnostima KA2 Udruženja sektorskih vještina za natječaj 2019.

Webinar o mogućnostima KA2 Udruženja sektorskih vještina za natječaj 2019.

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) uz podršku službi Europske komisije organizira mrežni informativni webinar u četvrtak, 6.12. 2018. od 14:00 do 16:30 o mogućnostima koje se nude u okviru centralizirane aktivnosti programa Erasmus+ KA2 – Udruženja sektorskih vještina za natječaj 2019. godine. Na webinaru će biti predstavljeni ciljevi i uvjeti za prijavu na ovu aktivnost te će sudionici dobiti savjete za pripremu i predaju projektnih prijedloga.

 

Više informacija o samom webinaru, uključujući program rada i poveznicu na prijavni obrazac za sudjelovanje, dostupno je na poveznici.

 

Informacije o aktivnosti Udruženja sektorskih vještina (ciljevi, tko se može prijaviti, rokovi, dostupna financijska sredstva itd.) dostupne su na ovoj poveznici.

 

Podsjećamo, sve informacije o natječaju dostupne su na: Sector Skills Alliances 2019-Call EAC/A03/2018 - tekst poziva na dostavu projektnih prijedloga, sve potrebne upute i poveznice na prijavne obrasce. Napominjemo kako se prijave predaju online, a natječaj je centraliziran, što znači da je za provedbu natječaja zadužena Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) u Bruxellesu. Krajnji rok za prijavu na natječaj je 28. veljače 2019. u 12h (podne).

datum objave: 04.12.2018.