HOME / Novosti /
U Zagrebu održana konferencija „Obzor 2020. komunikacijska kampanja za pravna i financijska pitanja“

U Zagrebu održana konferencija „Obzor 2020. komunikacijska kampanja za pravna i financijska pitanja“

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s Europskom komisijom organizirala je konferenciju „Obzor 2020. komunikacijska kampanja za pravna i financijska pitanja“ 25. travnja 2018. u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

 

Ovaj je događaj organiziran sa svrhom smanjivanja broja pogrešaka kod prijavljivanja troškova Obzor 2020. projekata te podizanja svijesti unutar znanstvene zajednice o važnosti sprečavanja pogrešaka u izračunu različitih troškova projekata radi ubrzavanja plaćanja, izbjegavanja povrata neprihvatljivih troškova i plaćanja penala, ali i u svrhu pouzdanog i točnog financijskog izvještavanja. 

 

Predstavnici Europske komisije detaljnije su predstavili pravila prihvatljivosti troškova u projektima programa Obzor 2020. te tipične nalaze i strategiju provedbe revizija Europske komisije. Govornici na konferenciji bili su Ekke Van Vliet i David Mejuto iz Glavne uprave za istraživanje i razvoj pri Europskoj komisiji.

Konferencija je okupila oko 130 sudionika iz cijele Hrvatske kojima je ujedno omogućena razmjena iskustva te umrežavanje.

 

Prezentacija s radionice dostupne su na poveznicama:

 

datum početka: 25.04.2018.
datum objave: 25.04.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade