HOME / Novosti /
U Osijeku održana radionica pisanja projekata za program Europske snage solidarnosti

U Osijeku održana radionica pisanja projekata za program Europske snage solidarnosti

Osijek, 28. ožujka 2019. - Agencija za mobilnost i programe EU predstavila je program Europske snage solidarnosti te održala radionicu pisanja Projekata solidarnosti u prostorima Centra za socijalno podučavanje Proni. Predstavljene su mogućnosti za mlade i organizacije unutar navedenog programa. Tijekom radionice sudionici su imali priliku dobiti informacije o formatu Projekata solidarnosti, kakav im je pozitivni učinak na zajednicu te što unosi dimenziju solidarnosti u projekte. Djelatnici agencije davali su savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Sudionicima je pružena potpora i savjet za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga kako bi lakše dobili financijsku potporu i u okviru vlastitog projekta ostvarili što bolje rezultate.

 

Radionica je bila namijenjena svim organizacijama, primjerice udrugama i javnim tijelima, kao i mladima od 18 do 30 godina koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na europskesnagesolidarnosti.hr.

 

datum objave: 28.03.2019.