HOME / Novosti /
Trening „Cross over“ za kvalitetnija strateška partnerstva u programu Erasmus+

Trening „Cross over“ za kvalitetnija strateška partnerstva u programu Erasmus+

Agencija za mobilnost i programe Europske unije održala je u Donjoj Stubici od 22. do 24. svibnja trening „Cross over“ kao dio dugoročnog projekta nacionalnih agencija za provedbu programa Erasmus+. Svrha je tog projekta razvijanje kapaciteta potencijalnih prijavitelja projekata Ključne aktivnosti 2: strateška partnerstva u području mladih programa Erasmus+, a u fokusu ovogodišnjeg treninga bilo je produbljivanje razumijevanja oblika strateških partnerstava te podizanje kvalitete projektnih prijava na sljedećim rokovima natječaja programa Erasmus+.

 

 

Na treningu je sudjelovalo 19 sudionika iz 17 različitih organizacija, a u organizaciji treninga sudjelovale su i nacionalne agencije za program Erasmus+ iz Litve, Latvije, Češke, Mađarske, Belgije i Srbije.

 

Sve navedene agencije provest će nacionalne treninge u svojim zemljama, a nakon toga će se odabrani sudionici iz svake zemlje susresti na međunarodnom treningu koji će se ove godine održati u studenome u Petrčanima, također u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

 

Više o projektu Cross over pročitajte na poveznici.

datum objave: 24.05.2019.