HOME / Novosti /
Stručni skup Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola u Bolu na Braču

Stručni skup Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola u Bolu na Braču

Hrvatska udruga ravnatelja osnovnih škola organizira stručni skup s temom Ravnatelj i kvaliteta škole koji se održava od 23. do 25. listopada 2017. u hotelu Elaphus u Bolu na Braču. Naglasak stručnog skupa bit će na dodatnoj motivaciji ravnatelja na rad na unapređivanju osnovnoškolskog odgojno-obrazovnog sustava.

 

Antonija Gladović, ravnateljica Agencije za mobilnost i programe Europske unije, održala je prezentaciju Erasmus+ u službi razvoja kvalitete škole. Predstavila je mogućnosti koje Erasmus+ nudi osnovnim školama, postojećim i potencijalnim korisnicima u području odgoja i općeg obrazovanja.

 

Poseban naglasak stavila je na mogućnosti za mobilnost osoblja (dodatno osposobljavanje, podučavanje u partnerskim ustanovama i job shadowing/promatranje rada), sklapanje strateških partnerstva između škola i drugih organizacija, aktivnosti transnacionalne suradnje i korištenje eTwinninga, on-line platforme  za suradnju odgojno-obrazovnih ustanova. Prikazala je i dosadašnje rezultate programa u brojkama, objasnila procese upravljanja programom i pružanja usluga korisnicima na temelju rezultata istraživanja te najavila tekuće i nadolazeće natječaje i događanja.

 

Prezentacija Erasmus+ u službi razvoja kvalitete škole je dostupna na ovom linku.

datum početka: 23.10.2017.
datum objave: 24.10.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade