HOME / Novosti /
Radionica za izradu projektnih prijedloga u području obrazovanja odraslih, program Erasmus+, za natječaj 2018.

Radionica za izradu projektnih prijedloga u području obrazovanja odraslih, program Erasmus+, za natječaj 2018.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na Radionicu za izradu projektnih prijedloga za program Erasmus+ u području obrazovanja odraslih, u okviru Poziva na podnošenje prijava za program Erasmus+ za 2018. godinu.

 

Radionica će se održati u Zagrebu, 7. studenoga 2017. godine. Preliminarni program rada nalazi se OVDJE.

 

Rok za prijavu je 20. listopada 2017., putem jednostavnog prijavnog obrasca koji se nalazi OVDJE.

 

Radionica je osmišljena kao diskusija i grupni rad na temu potreba i ciljeva u području obrazovanja odraslih. Uz osoblje Odjela za obrazovanje odraslih Agencije za mobilnost i programe EU-a koje će predstaviti europske i nacionalne prioritete programa Erasmus+, kroz radionicu će vas voditi doc. dr. sc. Tihomir Žiljak koji će vam pomoći da u skladu s definiranim prioritetima odredite i potrebe i ciljeve vlastitih ustanova u području obrazovanja odraslih.

 

Kao poticaj na razmišljanje navodimo horizontalne prioritete i prioritete u području obrazovanja odraslih koje definira Vodič kroz program Erasmus+ za 2017. godinu (za detaljniji uvid, molimo konzultirati Vodič, osobito dijelove koji se odnose na obrazovanje odraslih). Također upućujemo na poveznicu s osnovnim informacijama o mogućnostima koje nudi Erasmus+ u području obrazovanja odraslih.

 

Očekuje se da u 2018. godini neće biti većih izmjena, a na nacionalnoj će se razini naglasak staviti na prioritete: 1) društvenog uključivanja putem edukacije i 2) očuvanja kulturne baštine putem edukacije koji će također biti predstavljeni na radionici.

 

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog odaziva, Agencija za mobilnost i programe EU zadržava pravo ograničenja broja sudionika.

Ljubazno molimo proslijedite poziv relevantnim kontaktima.

 

Za sva pitanja obratite nam se na grundtvig@mobilnost.hr.

datum početka: 07.11.2017.
datum objave: 17.10.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade