HOME / Novosti /
Radionica za izradu projektnih prijava u okviru Ključne aktivnosti 1 u području obrazovanja odraslih

Radionica za izradu projektnih prijava u okviru Ključne aktivnosti 1 u području obrazovanja odraslih

Zagreb, 12. listopada 2018. - Erasmus+ osoblju u obrazovanju odraslih omogućuje učenje po načelu jedni od drugih i razvijanje strateških partnerstava, a u sklopu Ključne aktivnosti 1 nude se mogućnosti za mobilnost osoblja zaposlenog u organizaciji za obrazovanje odraslih u brojnim aktivnostima. Upravo je stoga 12. listopada 2018. u Zagrebu održana radionica kako bi svi korisnici dobili potrebne informacije i odgovore na pitanja koja ih zanimaju u procesu prijave i provedbe projekata. Na radionici, održanoj u sklopu Dana Erasmusa, Danijela Jagušt Šumljak i Ivana Filipović iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije uvodno su predstavile područje obrazovanja odraslih u programu Erasmus+.

 

Korisnu prezentaciju s puno primjera na što je iznimno važno obratiti pozornost pri izradi i prijavi projekta, posebice njegovoj provedbi te suradnji s partnerima, održao je doc. dr. sc. Tihomir Žiljak iz POU Zagreb.

 

A kako teoriju dobro provesti pokazao je predstavljeni primjer dobre prakse Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba DODIR uz prezentaciju dr. sc. Sanje Tarczay i Ane Jakopović, nakon čega je slijedila iznimno korisna radionica za pisanje projektnih prijava s posebnim osvrtom na samu ideju projekta te potrebe i ciljeve organizacije u svrhu izrade europskog razvojnog plana.

 

 

 

datum objave: 12.10.2018.