HOME / Novosti /
Radionica pisanja Projekata solidarnosti za program Europske snage solidarnosti

Radionica pisanja Projekata solidarnosti za program Europske snage solidarnosti

18. su travnja djelatnici Agencije predstavili mogućnosti za mlade i organizacije u programu Europske snage solidarnosti i održali radionicu za aktivnost Projekti solidarnosti u Puli, u prostorima Info-centra za mlade.

 

 

Za vrijeme radionice sudionici su imali priliku dobiti informacije o samom formatu Projekata solidarnosti, o njihovom pozitivnom učinku na zajednicu, kao i o tome što donosi dimenziju solidarnosti u projekte. Radionica je zainteresiranima pružila potporu i savjete za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga kako bi lakše dobili financijsku potporu i kako bi u okviru projekta ostvarili što bolje rezultate.

 

Program Europske snage solidarnosti okuplja mlade Europljane čija je želja volontirati ili raditi za opće dobro u projektima u kojima njihov doprinos daje konkretan rezultat te pokazuje solidarnost s ljudima u nepovoljnijem položaju.

Cilj je Europskih snaga solidarnosti omogućiti većem broju mladih da sudjeluje u širokom rasponu aktivnosti kroz volontiranje, stažiranje, zaposlenje ili projekte solidarnosti i time pridonesu dobrobiti društva i zajednice diljem Europske unije.

datum objave: 19.04.2019.