HOME / Novosti /
Prijavite se na radionicu u Osijeku namijenjenu novim potencijalnim prijaviteljima Eramsus+ programa u (nestrukovnom) obrazovanju odraslih

Prijavite se na radionicu u Osijeku namijenjenu novim potencijalnim prijaviteljima Eramsus+ programa u (nestrukovnom) obrazovanju odraslih

U okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. organiziramo Radionicu za pisanje projektnih prijedloga za program E+ u području (nestrukovnog) obrazovanja odraslih u Osijeku 14. prosinca od 09:30 do 14:15 sati u Muzeju Slavonije, Trg Sv. Trojstva 6.

 

Radionica je namijenjena prvenstveno novim potencijalnim prijaviteljima E+ programa u (nestrukovnom) obrazovanju odraslih, te prijaviteljima s manjkom iskustva čiji je cilj upoznati zainteresirane sudionike s mogućnostima u sklopu programa E+ za područje (nestrukovnog) obrazovanja odraslih, te motivirati i osnažiti nove potencijalne prijavitelje za pokretanje projekata mobilnosti u svrhu učenja (KA1).

 

 

Na radionici će biti  predstavljeni primjeri dobre prakse, smjernice i savjeti za popunjavanje prijavnog obrasca uz praktičan rad na dijelovima prijavnog obrasca.

 

U okviru programa Erasmus+ Ključne aktivnosti 1, u području obrazovanja odraslih, u projektima mobilnosti (KA1) mogu sudjelovati organizacije koje nude usluge nestrukovnog obrazovanja odraslih osoba, bilo da se radi o formalnom, neformalnom ili informalnom obrazovanju. Primjeri takvih ustanova su: muzeji, knjižnice, pučka otvorena učilišta, ustanove za obrazovanje odraslih, škole stranih jezika, udruge koje nude usluge obrazovanja odraslih itd. U KA1 projektima, osoblju iz organizacija za obrazovanje odraslih pruža se mogućnost odlaska na usavršavanja i osposobljavanja u inozemstvu.

 

Rok za prijavu je 12. prosinca 2018. u 14:00 h, putem jednostavnog PRIJAVNOG OBRASCA

 

Više o mogućnostima u okviru programa Erasmus+ u  području obrazovanja odraslih možete pronaći ovdje.

 

Dnevni red događanja možete pogledati ovdje.

 

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog odaziva, Agencija za mobilnost i programe EU zadržava pravo ograničenja broja sudionika.

datum objave: 26.11.2018.