HOME / Novosti /
Poziv za sudjelovanje na webinaru: „Završna izvješća projekata Ključne aktivnosti 2 u općem obrazovanju“, 14. rujna 2017.

Poziv za sudjelovanje na webinaru: „Završna izvješća projekata Ključne aktivnosti 2 u općem obrazovanju“, 14. rujna 2017.

Odjel za opće obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije organizira webinar namijenjen korisnicima u odgoju općem obrazovanju kojima projekti završavaju 2017. i pripremaju se za podnošenje završnog izvješća.

 

Webinar će se održati u četvrtak, 14. rujna 2017. od 14:00 do 15:30 sati.

 

Webinar će voditi Tomislav Fresl koji će održati jednostavnu prezentaciju s tehničkim uputama, savjetima i napomenama za izradu i podnošenje završnoga izvješća. Nakon prezentacije Tomislav Fresl i Ana Perišić, Odjel za opće obrazovanje, odgovarat će i na konkretne upite sudionika.

 

Svrha webinara je predstaviti tehnički aspekt podnošenja završnog izvješća, objašnjenje formalnih kriterija završnog izvješća te davanje korisnih savjeta za što kvalitetnije predstavljanje postignuća vašeg projekta kroz završno izvješće.

 

Sudjelovanje

 

Za sudjelovanje u webinarima slijedite opisani postupak:

 

  • Provjerite imate li na računalu posljednju verziju softvera Adobe Flash Player i Java. Ako nemate navedene softvere, preuzmite ih na svoje računalo.

 

  • Slijedite poveznicu za online sastanak:

 

              https://eun2.adobeconnect.com/erasmus-opce-webinar/

 

  • Prijavite se kao gost i upišite Vaše ime i prezime

 

  • Kliknite na gumb „Enter Room“

 

  • Za sudjelovanje su dovoljni zvučnici ili slušalice. Sudionicima nije potrebna kamera i mikrofon. Pitanja se mogu postaviti putem chata.

 

Svi sudionici mogu se ulogirati od 13:40, prijava neće biti moguća ranije.

 

Otvaranje poveznice za sastanak može potrajati nekoliko minuta. Ne zatvarajte prozore koji se automatski otvaraju prilikom pristupanja webinaru. Preporučuje se korištenje pretraživača Google Chrome ili Mozilla Firefox.

 

Za sva pitanja molimo vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na: comenius@mobilnost.hr.

datum početka: 14.09.2017.
datum objave: 06.09.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade