HOME / Novosti /
Poziv na sudjelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja u okviru programa Erasmus+ - Uvod u Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva

Poziv na sudjelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja u okviru programa Erasmus+ - Uvod u Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva

Pozivamo Vas na sudjelovanje na regionalnoj radionici u području odgoja i općeg obrazovanja, koja će se održati u svrhu pripreme i osposobljavanja potencijalnih prijavitelja Erasmus+ projekata koji nemaju iskustva u pripremi projektnih prijedloga, ali i iskusnijih korisnika Programa koji se žele upoznati s mogućnostima Ključne aktivnosti 2 - Strateška partnerstva u području obrazovanja i osposobljavanja.

 

Radionica će se održati u Zagrebu, u prostorijama Leksikografskog zavoda (ulaz: Prilaz Gjure Deželića 2), 12. veljače 2018. s početkom u 10:00 h.

 

U prvom dijelu radionice imat ćete priliku saznati najvažnije informacije o Strateškim partnerstvima koja podržavaju inovacije, dok će drugi dio radionice biti orijentiran na sastavljanje kvalitetne  projektne prijave.

 

Zainteresirane sudionike, u svrhu uvodne orijentacije o temi upućujemo na snimku webinara, odnosno, 3. dio mrežnog modula pod nazivom: „ERASMUS+: PROJEKTIMA DO INOVATIVNIH ŠKOLA: Povećajte prepoznatljivost i kvalitetu rada ustanove sudjelovanjem u programu Erasmus+“  u okviru kojeg je detaljno predstavljena ova aktivnost, a koja se nalazi ovdje.

 

Maksimalan broj sudionika na radionici je 40, a organizator zadržava pravo izmjene broja sudionika po ustanovi. Rok za prijavu na radionicu je 8. veljače 2018.

 

Program radionice dostupan je na poveznici

 

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca koji se nalazi ovdje.

 

Za sva dodatna pitanja nam se možete obratiti na našu adresu elektroničke pošte comenius@mobilnost.hr.

 
datum objave: 31.01.2018.