HOME / Novosti /
Početni sastanak za korisnike programa Erasmus+ područje mladi (KA1 i KA3)

Početni sastanak za korisnike programa Erasmus+ područje mladi (KA1 i KA3)

Zagreb, 15. veljače 2018. - U Agenciji za mobilnost i programe Europske unije održan je početni sastanak za korisnike kojima su odobreni projekti u sklopu natječaja programa Erasmus+ pristigli na rok 4. i 6. listopada 2017. godine.

 

Djelatnici Agencije pružili su korisnicima korisne informacije i objasnili daljnje korake nužne za uspješnu provedbu projekata. Prezentacije su u uvodnom dijelu održale Manda Japunčić i Maja Mikulec Bedeković iz Agencije, a potom su održane tri radionice. Radionicu Projekti KA1 Razmjene mladih i Mobilnost osoba koje rade s mladima održali su Valerija Posavec, Marijan Sutlović, Ivana Petković i Danka Borovčak. Radionicu Projekti KA1 Strateški projekti Europske volonterske službe održale su Božena Lukač, Danijela Bočvarov i Danka Borovčak, dok su treću radionicu Projekti KA3 Podrška reformi politika održale Katarina Brajdić i Danka Borovčak.

Ujedno su korisnici imali priliku postaviti pitanja vezana za provedbu projekata te dobiti korisne savjete za što kvalitetniju provedbu aktivnosti.

 

 

 

 

Na događaju je sudjelovalo 30-ak korisnika.

 

Uz pregled ugovornih pravila na sastanku je bilo riječi o kvalitativnoj i financijskoj provedbi projekata u sklopu aktivnosti KA1 Razmjene mladih i Mobilnost osoba koje rade s mladima te KA1 Strateški projekti Europske volonterske službe i KA3 Podrška reformi politika.

 

Prezentacije s događaja dostupne su na poveznici.

datum objave: 16.02.2018.