HOME / Novosti /
Osposobljavanje EVS volontera u Splitu

Osposobljavanje EVS volontera u Splitu

Osposobljavanje EVS volontera održano je od 20. do 23. veljače 2018. u Splitu. Volonterima koji provode svoju dugoročnu EVS službu u Hrvatskoj pružaju se osposobljavanja na početku i na sredini službe. Osposobljavanja organizira Crveni križ Osijek uz potporu Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Na ovom događaju je sudjelovalo 20-ak volontera koji su trenutačno na sredini službe.

 

 

Tijekom tri dana volonteri su imali priliku razmijeniti svoja iskustva, ocijeniti svoje učenje, dobiti ideje za unapređivanje svojih aktivnosti i razvoj osobnih projekata te detektirati moguće poteškoće i izazove s kojima se susreću. Osim toga volonteri su dobili nove informacije vezane za samoevaluciju, popunjavanje izvješća te nastavak projekta.

 

 

 

 

Europska volonterska služba dio je programa Erasmus+ koji mladima između 17 i 30 godina pruža priliku za kraći ili dulji boravak u inozemstvu te da uz volontiranje iskuse život u nekoj drugoj zemlji, nauče jezik i steknu nove vještine i znanja. Više podataka o EVS-u i o tome kako se uključiti u aktivnosti volontiranja dostupno je na poveznici.

datum početka: 20.02.2018.
datum objave: 23.02.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade