HOME / Novosti /
Hrvatski volonteri Erasmus studentske mreže dobili četiri nagrade

Hrvatski volonteri Erasmus studentske mreže dobili četiri nagrade

Predstavnici organizacije ESN Hrvatska sudjelovali su proteklog vikenda na najvećoj studentskoj konferenciji u Europi Godišnjoj generalnoj skupštini (AGM) u Španjolskoj na kojoj su im dodijeljene nagrade u četiri kategorije. Na godišnjoj skupštini na temu mobilnosti mladih okupilo se oko tisuću sudionika, predstavnika 500 podružnica i sveučilišta iz 40 zemalja. Mrežu ESN Hrvatska predstavljalo je 16 izaslanika iz šest podružnica u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku i Dubrovniku.

 

Prvo mjesto i nagrada u kategoriji inclusionSTAR osvojio je ESN Rijeka za najbolju društveno uključivu aktivnost „Human Library“. U kategoriji nagrada za najbolju suradnju s drugom podružnicom SeCoSTAR prvo su mjesto osvojile podružnice ESN Zagreb i ESN Split. U kategoriji careerSTAR za aktivnosti koje potiču, educiraju i pripremaju mlade za tržište rada treće su mjesto osvojili ESN Zagreb i ESN Split (Employ Your Skills), te je nagrada za 3. mjesto u kategoriji educationSTAR za prepoznavanje i priznavanje volonterstva pripala ESN-u Hrvatska.

 

ESN Hrvatska neprofitna je organizacija koja okuplja bivše Erasmus studente, a svojim aktivnostima pruža potporu mladima u aktivnostima mobilnosti.

 

 

datum objave: 21.03.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade