HOME / Novosti /
Dani otvorenih vrata udruga 2018.

Dani otvorenih vrata udruga 2018.

 

I ove se godine održavaju Dani otvorenih vrata udruga, manifestacije čiji je cilj informiranje javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Udruge će svoja vrata otvoriti javnosti od 24. do 26. svibnja 2018.

 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva sve udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2018. da se prijave do 21. svibnja 2018. putem aplikacije UdrugeInfo. U aplikaciji je moguće pretražiti sva prijavljena događanja na Danima otvorenih vrata udruga i na taj način  povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Upute za registraciju možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.udruge.hr/#!obavijest/19.

 

O događanjima na prošlogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga možete pročitati na sljedećoj poveznici: https://udruge.gov.hr/vijesti/odrzani-dani-otvorenih-vrata-udruga-2017/4149, a informacije o događanju možete pratiti i na Facebooku na stranici www.facebook.com/DaniUdruga.

 

Dodatne informacije o samoj manifestaciji i načinu na koji se možete uključiti pogledajte ovdje.

 
datum početka: 24.05.2018.
datum objave: 15.05.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade