HOME / Novosti /
Besplatna radionica za prijavitelje na natječaje programa Erasmus+ Sport

Besplatna radionica za prijavitelje na natječaje programa Erasmus+ Sport

Kako bi pomogli u detaljnoj razradi projektnih ideja onima koji već razmatraju prijavljivanje Erasmus+ projekata za područje sporta, Središnji državni ured za šport u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom organizira tri besplatne radionice za osmišljavanje i razradu projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaju za program Erasmus+ Sport.

 

Radionice će se održati u Splitu, Osijeku i Zagrebu, a sudjelovanje je moguće isključivo predstavnicima sportskih udruga koji se prijavljuju u ime svoje organizacije. Samo jedan predstavnik iz svake organizacije može sudjelovati na radionici. Broj sudionika radionice ograničen je na 25, a prijave se zatvaraju nakon popunjavanja svih mjesta.

 

Prva radionica održava se u Splitu 13. prosinca 2018. na Kineziološkom fakultetu, Teslina 10, 4. kat, u 10:00 sati, a prijaviti se možete na poveznici

 

 

Preostale dvije radionice održat će se u siječnju 2019. godine u Osijeku i Zagrebu.

 

Napomena: organizatori očekuju sudionike koji već razmatraju prijavljivanje na natječaje za Erasums + Sport program kako bi im pomogli u detaljnoj razradi njihovih projektnih ideja.

datum objave: 27.11.2018.