HOME / Natječaji /
Poziv na prijavu za sudjelovanje na tematskom seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) „RECOGNITION: use and matching of ECTS with learning outcomes“; Njemačka, 28. i 29. studenoga 2017; rok za prijavu: 11. rujna 2017.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na tematskom seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) „RECOGNITION: use and matching of ECTS with learning outcomes“; Njemačka, 28. i 29. studenoga 2017; rok za prijavu: 11. rujna 2017.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na prijavu za sudjelovanje na TCA tematskom seminaru „Recognition: use and matching of ECTS with learning outcomes“ koja će se održati u Leipzigu, Savezna Republika Njemačka, 28. i 29. studenoga 2017. godine.

 

S obzirom na to da je seminar međunarodnoga karaktera, radni je jezik engleski.

 

Seminar je usmjeren na razmjenu znanja i iskustava te razvijanje konkretnih primjera dobre prakse u području priznavanja studentske mobilnosti, stručne prakse (obvezne i dobrovoljne) i mobilnosti osoblja. Važan aspekt događanja jest i formuliranje ishoda učenja u međunarodnoj perspektivi.

 

Teme izlaganja i/ili radionica:

  1. Recognition of Learning Outcomes: A European Perspective
  2. Quality of Recognition by Means of Process Management
  3. Challenges and Solutions in Developing Learning Outcomes from an International Perspective
  4. Big Data – Tools and Digitalization in Recognition

 

Ciljana skupina

Tematski seminar namijenjen je predstavnicima visokih učilišta – iskusnim praktičarima u području priznavanja mobilnosti koji imaju uvid u navedeno područje i voljni su ga podijeliti s drugima te su zainteresirani za daljnje usavršavanje i primjenu stečenih znanja. Uz navedeno, poželjno je aktivno sudjelovanje u obliku izlaganja, vođenja radionice (prema prethodno navedenim temama), dokumentiranja rezultata i izvještavanja s radioničkih sesija.

 

Na seminaru će prisustvovati 70 sudionika iz cijele Europe,  a  do 3 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske. Napomena:  organizator će krajem rujna odabrati najviše 2 sudionika nakon izvršene registracije, dok će treći sudionik biti stavljen na rezervnu listu.

Agencija za mobilnost i programe EU odabrat će sudionike koje će predložiti njemačkoj nacionalnoj agenciji, a koja će izvršiti konačni odabir sudionika te o tome obavijestiti Agenciju. Odabir sudionika koji će biti predloženi njemačkoj nacionalnoj agenciji za odabir ne obvezuje Agenciju za mobilnost i programe EU prema istima te, sukladno navedenom, Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Organizator seminara osigurat će smještaj (dva noćenja) te pokriva troškove obroka tijekom seminara. Agencija za mobilnost i programe EU sufinancirat će troškove puta u iznosu od najviše 400,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu putnih karata doprinijeti troškovima u iznosu od 450,00 HRK.

 

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca objavljenog na ovoj poveznici te uz prijavu dostaviti sažet životopis na erasmus@mobilnost.hr iz koje je vidljivo kako su profesionalno i osobno iskustvo prijavitelja povezani s temom seminara.

Podsjećamo da je za prijavu potrebna suglasnost zakonskog predstavnika matične ustanove (visokog učilišta). U fazi prijave ona može biti i usmena.

Krajnji rok za prijavu na aktivnost jest 11. rujna 2017. godine (do 12:00 sati).

 

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 

Za sva pitanja u vezi aktivnosti molimo vas da se obratite na adresu elektroničke pošte erasmus@mobilnost.hr.

datum otvaranja: 21.08.2017.
datum zatvaranja: 11.09.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 21.08.2017.

Kutak za studente

Kutak za mlade