HOME / Natječaji /
Poziv na prijavu za sudjelovanje na forumu u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA aktivnosti): „Social Entrepreneurship, Youth and Vocational Education Forum: Towards Collaborative Practice 2018“, Liverpool, Ujedinjeno Kraljevstvo, 27.-30. ožujka 2018., rok za prijavu 4.12.2017.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na forumu u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA aktivnosti): „Social Entrepreneurship, Youth and Vocational Education Forum: Towards Collaborative Practice 2018“, Liverpool, Ujedinjeno Kraljevstvo, 27.-30. ožujka 2018., rok za prijavu 4.12.2017.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na prijavu za sudjelovanje na forumu u okviru TCA aktivnosti pod nazivom „Social Entrepreneurship, Youth and Vocational Education Forum: Towards Collaborative Practice 2018“, koji će se održati u Liverpoolu, Ujedinjeno Kraljevstvo, u razdoblju 27. - 30.3.2017.

 

S obzirom da je seminar međunarodnog karaktera, radni jezik je engleski.

 

Svrha

Sudjelovanje na ovoj aktivnosti bi sudionicima trebalo omogućiti razmjenu iskustava, međusektorsku suradnju i formiranje partnerstava između sektora programa Erasmus+ s formalnim i neformalnim učenjem vezano za sve teme socijalnog poduzetništva i poduzetničkog učenja. Između ostaloga, praktičarima u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju koji djeluju u području socijalnog poduzetništva i inovacija omogućilo bi se umrežavanje i razmjena ideja, alata, metoda, izazova i primjera dobre prakse s osobitom pozornošću na poticanje mladih ljudi uključujući i učenike u strukovnom obrazovanju na održavanje i izgradnju njihovih poduzetničkih vještina.

Neki od očekivanih rezultata ove aktivnosti su razvoj vještina i alata te razvoj projektnih prijedloga u programu Erasmus+ na teme iz sektora socijalnog poduzetništva.

 

Ciljana skupina

Ciljana skupina sudionika su i oni koji su dosada sudjelovali na ovom forumu prethodnih godina, ali i novi sudionici iz strukovnog sektora, sektora socijalnog poduzetništva i sektora mladih. Agencija za mobilnost i programe EU od navedenih skupina poziva na prijavu prvenstveno predstavnike iz organizacija aktivnih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, praktičare u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te predstavnike službi za potporu zapošljavanju i poduzetništvu.

 

Broj sudionika                          

Na seminaru će biti 80 sudionika iz cijele Europe, a najviše 2 mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Troškovi

Troškove sudjelovanja na aktivnosti podmiruje organizator. Agencija za mobilnost i programe Europske unije sufinancirat će troškove puta sudionika u iznosu do 500,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK.

 

Prijava

Sudionici zainteresirani za ovu aktivnost trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca na mrežnim stranicama SALTO koji je dostupan na poveznici (Apply now). Prije ispunjavanja obrasca potrebno je registrirati se na mrežnim stranicama SALTO ako već niste registrirani na navedenoj stranici (poveznica Register now - odabrati korisničko ime i lozinku).

 

Krajnji rok za prijavu na seminar je 04.12.2017. u 12:00 h (podne).

 

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo vas da se obratite na adresu elektroničke pošte strukovno@mobilnost.hr.

datum otvaranja:
datum zatvaranja: 04.12.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 20.11.2017.