HOME / Novosti /
Redizajnirana Eurodeskova stranica za učinkovitije informiranje mladih

Redizajnirana Eurodeskova stranica za učinkovitije informiranje mladih

Eurodesk je redizajnirao svoju web stranicu, eurodesk.eu, kako bi što učinkovitije mogao provoditi usluge informiranja mladih. Eurodesk pruža informacije o europskim mogućnostima za mlade, programima mobilnosti, natječajima, mogućnostima za aktivno uključivanje mladih u društvu te o drugim temama koje mladima mogu biti korisne i zanimljive.

 

 

Internetska prisutnost pružatelja informacija za mlade mora se temeljiti na stalnoj obnovi i promjeni, prilagođavajući se potrebama mlade generacije i onima koji s njima rade. Stoga je Eurodesk u posljednjih nekoliko mjeseci odlučio obnoviti svoju stranicu i internetske alate. Novi eurodesk.eu informativno je središte koje izravno i na intuitivan način pruža važne informacije i međunarodne mogućnosti kako za mlade, tako i za osobe koje rade s mladima. To je ujedno i baza znanja Eurodeskove mreže od preko 1000 osoba koje rade s mladim osobama. S novom internetskom stranicom, Eurodesk donosi preglednost brojnim projektima koji se provode na lokalnoj, nacionalnoj te europskoj razini s ciljem informiranja mladih o načinima kako iskusiti svijet.

 

Posjetite novu internetsku stranicu eurodesk.eu i pregledajte popis međunarodnih mogućnosti za mlade te interaktivnu mapu Eurodeskovih kontaktnih točaka/multiplikatora u 34 zemlje, među kojima je i Hrvatska.

 

Eurodesk nacionalni centar u Hrvatskoj djeluje pri Agenciji za mobilnost i programe Europske unije, uz raširenu nacionalnu mrežu multiplikatora.

 

Dio europske web stranice posvećen Hrvatskoj: https://profiles.eurodesk.eu/?country=HR

Više o Eurodesku u Hrvatskoj možete pročitati na: http://www.mobilnost.hr/hr/sadrzaj/sudjelovanje/mladi/eurodesk/

 
 
datum početka: 12.02.2018.
datum objave: 16.02.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade