HOME / Novosti /
Radionice pisanja projekata za mobilnost osoba koje rade s mladima

Radionice pisanja projekata za mobilnost osoba koje rade s mladima

Odjel za mobilnost u području mladih Agencije za mobilnost i programe EU organizirao je u četiri hrvatska grada radionice pisanja projektnih prijava. Na radionicama u Karlovcu, Šibeniku, Čakovcu i Slavonskom Brodu, sadašnji i potencijalni korisnici mogli su saznati korisne informacije o pisanju i prijavi projektnih prijedloga. Radionice su bile vezane isključivo uz projekte Mobilnosti osoba koje rade s mladima, aktivnosti u okviru Ključne aktivnosti 1, te su namijenjene novim, manje iskusnim organizacijama i osobama koje rade s mladima i žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt.

 

Ciklus radionica održan je zbog potrebe pružanja pomoći u pripremi što kvalitetnijih prijava za natječaje u okviru programa Erasmus+ u području mladih, a održane su u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade- Carpe Diem iz Karlovca, Mladi u EU iz Šibenika, ACT Grupa iz Čakovca i Europski dom iz Slavonskog Broda.

 

 

Radionica u Karlovcu održana je 6. ožujka. Bilo je prisutno 18 sudionika s područja Karlovačke županije i okolnih županija. Radionica je vrlo uspješno provedena uz mnoštvo novih projektnih ideja. Radionica u Šibeniku održana je 9. ožujka i prisustvovalo je 15 sudionika s područja Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije. Treća održana radionica bila je u Čakovcu 13. ožujka. Radionici se odazvalo 18 sudionika s područja Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske te Koprivničko-križevačke županije. Nakon uvodne prezentacije koju su održali djelatnici Agencije, sudionici su se iskazali u poimanju predstavljene aktivnosti te šarolikosti ideja za buduće projekte. Posljednja radionica je održana 16. ožujka u Slavonskom Brodu. 12 sudionika s područja Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije je svojim aktivnim angažmanom i kreativnim idejama za buduće projektne prijave svakako potvrdilo svrsishodnost i nužnost ovakvih radionica u budućnosti. 

 
datum početka: 06.03.2018.
datum objave: 19.03.2018.

Kutak za studente

Kutak za mlade